مشاوره حقوقی رایگان - مشکل خانوادگی

عرض سلام و ادب
یکی از بستگان بنده قاضی دادگستری میباشد با توجه به موقعیت شغلی توانسته سابقه کیفری پدر بنده که به خاطر چک بی محل بوده و مدتی زندان بوده بدست بیاورد و سوء استفاده کنه و از همین اطلاعات بدست آورده جهت بد جلوه دادن و جهت خراب کردن وجهه ی من و خانواده ام استفاده کنه لذا خواستم ببینم با توجه به موقعیت شغلی ایشان چگونه و به چه عنوان و کدام ارگان میتوانم شکایت کنم.

پیشاپیش از پاسخگویی شما سپاسگذارم

پاسخ ها :

یک وکیل

چون مطلب خلاف واقع بیان نشده شما نمیتوانید شکایت کنید. اگر نسبت دروغ داده باشد بعنوان نشر اکاذیب یا افترا حق شکایت دارید