مشاوره حقوقی رایگان - کارت بانکی

باسلام و خسته نباشید ، سه سال است ازدواج کردم و شوهرم عید امسال مرا از خانه بیرون کرده ، حالا تقاضای نفقه و مهریه کردم . کارت بانکی بنده از دوسال پیش دست ایشان بود و کلیه واریزی ها و برداشت ها را خودش انجام داده ، حالا ادعا میکند نفقه و مهریه ات را ریختم و خودت برداشت کردی ، در حالیکه که کارت دست ایشان بود و کلیه واریزی ها و برداشتها را خودش انجام داده ، الان من چطور ثابت کنم که دروغ میگند و کارت بانکی دست خودش بوده . ممنون

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام دو نفر از فروشنده ها شهادت دهند که شوهر شما با کارت شما خرید کرده است

یک وکیل

برای مهریه باید از شما رسید داشته باشد که وجه بابت مهریه هست. برای نفقه بستگی به موضوع تمکین و دلایل طرفین دارد