مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک ضمانت حسن انجام کار

سلام و خسته نباشید من تو یه شرکتی بازاریاب بودم که تاریخ 1401/1/14 قراردادم تموم شده و چک ضمانت به مبلغ 500 میلیون دادم که در چک در وجه شرکت بابت ضمانت حسن انجام کار بازاریابی نوشتم نزدیک 10 ماه هی گفتن امروز میفرستیم فردا میفرستیم ولی نفرستادن تا اینکه دیروز چکمو برگشت زدن شرکت در تهران و خودم در تبریز هستم الان باید چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید در ضمن تا مرداد ماه این سال بدون قرارداد هم باهاشون کار کردم که حتی قرارداد هم تنظیم نشد بینمون برای سال 1401 و آخر سر باهاشون قطع همکاری کردم‌

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست استرداد لاشه چک بدهید