مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه در شماره قطعه زمين

سلام و ارادت..سال 93 زميني خريداري كردم كه مالك و املاكي با سند و پروانه به من نشان دادند و معامله كرديم.البته در رديفي كه من زمين خريديم فقط يك منزل ساخته شده است كه قطعه او 419 است و من 418 .. پارسال دست بكار ساخت شدم و كلي هزينه كردم امسال براي سند اقدام كردم كه بعد از جي پي اس اداره ثبت متوجه شدم همسايه در قطعه 420 ساخته و من در قطعه 419 هر دو سهوا دچار اشتباه شديم. جالب اينجاست كه همسايه چند سال پيش توانسته سند تك برگي از ملكي كه متعلق به او نيست بگيرد. مالك قطعه 420 هنوز نتوانستيم پيداش كنيم همسايه هم فعلا حاضر نيست سند زمينمان را معاوضه كنيم چون از نفر سوم مطمئن نيست. لطفا اگر ممكن است من را راهنمايي كنيد چكار بايد انجام بدهم. ممنون

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

وضعیت خاص شما نیازمند بررسی اسناد ثبتی است که در صورت تردید میتوان جانمایی کرد و در صورت یقین به تعارض اسناد از طریق ا صلا ح اسناد اقدام لازم را معمول داشت .