مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه و صلح محاباتی

سلام. آیا با مبایعه نامه میتوان ادعای صلح کرد یعنی بگویم ذات این معامله بر مبنای صلح بوده و قرار نبوده که پولی رد و بدل بشه و توضیح دهید که صلح محاباتی چیست

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر قصد طرفین صلح بوده ولی عقد دیگری منعقد شده در صورت اثبات صلح امکانپذیر است صلح محاباتی نیز اگر ارزش دو مالی که با یگدیگر رد و بدل می شود، یکی نباشد اینگونه صلح را، صلح محاباتی می گویند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله ولی تشخيص اراده واقعی طرفین برعهده دادگاه است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

منظور از صلح محاباتی این است که دو مال اگز در میان باشذ و بین طرفین رد و بدل شود به صورتی که یکی اززش ریالی بیشتری از. دیگری داشته باشد و صلح شود را ویند

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

صلح محاسباتی یعنی شما مالی که میلیاردها هم ممکن است ارزش داشته باشد می توانید به یک سیر نبات صلح کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید لیکن موضوع نیازمند اثبات است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله دادگاه اگر با توجه به قصد طرفین اگر احراز کند که طرفین قصدشان صلح بوده می پذیرد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
عنوان قرارداد مهم نیست. مهم قصد و نیت واقعی طرفین معامله است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله با توجه به اوضاع و احوال روابط شما با فروشنده ( یا مصالح) قاضی می تواند قصد و نیت طرفین از انعقاد عقد احراز نماید .
صلح محاباتی یعنی اگر ارزش دو مالی که با یگدیگر رد و بدل می شود، یکی نباشد اینگونه صلح را، صلح محاباتی می گویند .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصولا خیر

و باید قصد و نیت واقعی طرفین نسبت به نوع قرارداد ، احراز و اثبات گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نیازمند اثبات است در غیر این صورت به راحتی دعوی شما رد میشود