مشاوره حقوقی رایگان - پرونده مختومه شده است،، کسر موقت از آمار طبق دستور العمل،، پرونده فاقد موضوع فعال است

سلام خدمت وکلای عزیز خسته نباشین
من به پرداخت مهریه در سال 99 محکوم شده بودم و الان پرونده در اجرای احکام مختومه شده میخوام بدونم یعنی کلاً بسته شده است.؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر رضایت زوجه در پرونده موجود باشد محتملا بله

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر همسرتان باید برود دادگاه پیگیری کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید دید رای صادر ‌شده است یا خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر باید مهریه را طبق حکم دادگاه پرداخت کنید و اگر توان پرداخت ندارید می توانید دادخواست اعسار بدهید.
پرونده به دلیل عدم پیگیری زوجه مختومه شده است .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مهریه تان را در آن سال نگرفته اید می توانید تقاضای ورود مجدد بزنید و پرونده از بایگانی مجددا به جریان می افتد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر. اگر خواهان اعلام رضایت کرده باشد پرونده عملا مختومه میشود