مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام من درخواست نفقه کردم دو سه روزی بود برای مریضی دخترم به خانه دخترم رفتم ولیکن خانه را ترک نکردم در همین حین برای نفقه به دادگاه که رفتم گفتم که به خانه دخترم رفتم و شوهرم برایم شکایت عدم تمکین کرده است و امروز پیامک امد که شوهرم از پرداخت نفقه تبرئه شده است در ضمن من یک دختر 16 ساله که هزینه تحصیل رفت و آمد پوشاک و خورد و خوراک دارد و پدرش هیچ کدوم از این مخارج رو نمیده دارم و هزینه دخترم را قرض میکنم و میدهم و به من 10 روز فرصت اعتراض داده اند ازتون خواهش میکنم کمکم کنید که من چیکار کنم اگه نفقه رو نده من چجوری زندگیمو بگذرونم در ضمن دست بزن هم داره هفته پیش ساعت 3 بعد نصف شب شروع کرد به من و دخترم زدن که من گردنم که قبلا عمل هم شده بود دچار مشکل شدید شده است خواهش میکنم کمکم کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

وقتی شکایت میکنید و دلیل و مدرک ارایه نمیدهید طبیعی هست که شکایت رد میشود. باید برای اثبات ادعا دلیل و مدرک داشته باشید. درهرحال اگر رای قطعی نشده حق اعتراض به رای را دارید