مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت حقوق توسط کارفرما

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما بزرگواران

بنده در گاوداری مشغول به کار هستم به صورت 24 ساعت کار 24 ساعت استراحت
که در طول 24 ساعت وقت ناهار و شام و استراحت رو ازش کم کنیم 16 ساعت کار مفید انجام میدم

سوال اول اینکه شغل کارگر دامپروری جز مشاغل سخت محسوب میشه یا نه؟
دوم اینکه حق شیفت یا نوبت کاری بهم تعلق میگیره؟
سوم اینکه با توجه به حق دستمزد تعیین شده کارفرما باید چقدر ماهانه حقوق پرداخت کنه ؟

چهارم اینکه در طول ماه چند ساعت اضافه کار شامل من میشه ؟

پیشاپیش از زحمات شما سپاسگزارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله کار در دامداری از مشاغل سخت است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر شغل سخت محسوب نمی شود، فهرست مشاغل سخت در قانون قید شده است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا در سامانه جامع روابط کارگر و کارفرما ثبت نام و سپس شکایت خود را ثبت نموده و از طریق اداره کار موضوع را پیگیری نمائید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مشاغل سخت و زیان اور به فاکتورهای متعددی وابسته است جهت پاسخ باید وضعیت خدمتی شما بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مشاغل سخت با توجه به نوع شغل شما در دامپروری مشخص خواهد شد