مشاوره حقوقی رایگان - عزل قیم پدر

با سلام و خسته نباشید ، بنا یه شرایط پدرم عموی بنده قیم او هست اما اجازه استفاده از اموال و پول پدرم را علی رغم نیاز خانواده به ما نمیدهد حتی کارت یارانه هم دست ایشان هست و تهدید میکند من قیم هستم و کاری نمیتوانید بکنید هیچ یک از شرایط عزل را هم ندارند اما با زورگویی و لجبازی پول خودمان را به ما نمیدهد ایا راهی وجود دارد که ایشان عزل و خودم قیم پدرم شوم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید دید نفقه افراد واجب نفقه را تادیه می‌کنند یا خیر
از این حیث قابلیت پیگیری دارد...