مشاوره حقوقی رایگان - حکم رفع توقیف خودرو

سلام من ماشینم لیزینگ بدهکار بود و حکم توقیف داشت ماشین رو گرفتن بردن پارکینگ و رفتم تهران تسویه حساب کردم بعدم به شورای حل اختلاف گفتن شما برین بعد 48ساعت از سیستم توقیف برداشته میشه خودرو رو میتونین بگیرین اما الان 12روزه که هرروز میرم کلانتری میگن تو سیستم هنوز توقیف داره پاک نشده خاستم بدونم باید چکار کنم این امر طبیعیه شهر خودم نمایندگی گفت از دست ما کاری ساخته نیست

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

حضورا به مرجعی که توقیف کرده مراجعه کنید و با ارائه تصفیه حساب و پرداخت بدهی نامه رفع توقیف را بگیرید. احتمال اینکه سیستم مشکل داشته باشد تا نامه نیاید هست.