مشاوره حقوقی رایگان - حوادث حین کار

باسلام من 7ساله در شرکت مخابراتی کار میکنم و متاسفانه امسال تابستون از نردبان افتادم دوتا مچ دستم و زانوی پای راستم شکست وچون کارفرما بیمه حوادث داشتن 70درصد دیه منو پرداخت کردن ولی زانوم هنوز خوب نشده نمیتونم از نردبان بالا برم کارفرما منو اخراج کردن میتونم دوباره شکایت کنم ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق تامین اجتماعی برای کار افتادگی اقدام کنید
موضوع به کمیسیون ارجاع می شود و نظر کمیسیون مربوطه ملاک است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله تحت رعایت شرایطی امکان شکایت مجدد وجود دارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت شرایطی می‌توانید اقدام به شکایت نمایید ، اما در حالت کلی بهتر است برای دریافت مقرری از کار افتادگی اقدام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر خسارت کامل جبران نشده میتوانید