مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق بدلیل 4 سال دوری و تهمت و افترا

زوجه هستم مدت 4 سال هست بدلیل شکاک بودن و تندخویی همسرم از زندگی ایشون بیرون آمدم ، درخواست مهریه کردم که هنوز بعد چهار سال موفق به گرفتن مهریه نشدم ، در این مدت همسرم بخاطر فشار به من بسیار به من آسیب روحی روانی رسانده اند و مدام به دلایل مختلف از من شکایت می‌کنند تا من را تحت فشار بگذارند تا مهریه ام را ببخشم تا من را طلاق بدهد ، یکی از شکایت های ایشان رابطه نامشروع مادون زنا بود که در دادگاه بدلیل نداشتن مدارک کافی دادگاه به نفع من رای داد و پرونده بسته شد ، حال سوال من اینه میتونم بخاطر 4 سال دوری و کراهت از ایشان و تهمتی که به من زدند و پرونده اش در دادگاه موجود هست و شکاک بودن ایشان درخواست طلاق بدم یا باز هم نمی تونم طلاق یکطرفه بگیرم ، مهریه ام را هم نمی تونم ببخشم چون در شرایط مالی سختی هستم و بعد 12 سال زندگی با ایشون و داشتن یک فرزند هیچ چیز از خودم ندارم ، در ضمن تمام طلا و جواهرات من رو هم ایشون از من دزدیدند ، حاضرم نصف مهریه ام را هم ببخشم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر همسرتان حاضر به طلاق نیست دادخواست طلاق به علت عسر و حرج زوجه دهید تا رسیدگی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به اظهارات خودتان بله ، می توانید دادخواست طلاق به درخواست زوجه را تنظیم نمایید و نهایتا با بخشیدن 5 سکه از مهریه تان درخواست طلاق به علت خلع را داشته باشید ،
در خصوص شکایت های گوناگون همسرتان علیه ایشان شکایت افترا و نشر اکاذیب و همینطور هتک حیثیت و قذف را نمایید و دلیل خودتان را آرای برائت یا منع تعقیب صادره قرار نمایید ،
در صورت تمایل به کسب اطلاعات جامع تر با بنده در تماس باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله دادخواست طلاق به علت کراهت و عسر و حرج مطرح نمایید و دفاع نمایید که زوج تهمت رابطه نامشروع را زده است و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام ابتدا دادخواست مطالبه نفقه 4 سال معوقه مطرح کنید. چون برای َلاق باید دلیل محکمه پسند داشته باشید. مفارقت جسمی و جنسی نیز از ادله شنل می تواند باشد که به موجب ماده 1130 قانون مدنی درخواست طلاق مستند به عسر و حرج مطرح کنید ولیکن برای جمع بندی و اتخاذ نتیجه نیاز به یک سری توصیحات تکمیلی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید دادخواست بدهید ولی تشخيص عسر و حرج با دادگاه است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

عسر و حرج بهرصورت کلی است و باید به صورت مصداقی نیز مورد بررسی باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد