مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع در فضای مجازی

آیا دادگاه صرفا با داشتن مدرک اسکرین شات از یک اکانت حذف شده اینستاگرام میتواند درخواست صدور پیامک ها و مکالمات تلفن را بدهد؟ ضمن اینکه اون اسکرین شات و پیام هاش توسط خود شوهر رد و بدل شده. ینی شوهره به جای زنش شروع کرده به پیام دادن و شخص سوم که دوس پسر خانمه بوده اینو متوجه نشده و شوهره اسکرین گرفته. و اینکه ایا متن اس ام اس ها توی استعلام بالا میاد؟ اکانت حذف شده اینستاگرام میتونه اطلاعاتی در اختیار قرار بده؟

پاسخ ها :

یک وکیل

قاضی هر دستوری را که صلاح بداند میتواند بدهد و درصورت احراز جرم اقدام خواهد کرد