مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت اجرت المثل و هزینه های دادرسی

با سلام
من دستور تخلیه دارم و پول ودیعه مستاجر را هم به حساب دادگستری واریز کردم و دستور ایداع وجه را گرفتم و درخواست تامین خواسته اجرات المثل و خسارات مالی و دادرسی دادم چند روز بعد مطالبه خسارت و اجرت المثل و پولی که بابت توقیف ودیعه دادن میرسم؟

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام دادخواست مطالبه وجه مطرح سپس نامه بگیرد به شعبه ای که پول ودیعه را پرداخت کردید ببرید تا به میزان مبلغ توقیف شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید حکم قطعی مبنی بر مواردی که فرمودید صادر گردد و قاعدتا با توجه به نوبت رسیدگی و گذشتن مهلت تجدیدنظر خواهی یا رسیدگی دادگاه تجدیدنظر رسیدگی قدری طولانی خواهد بود .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر کارشناس نظر مساعدی در این خصوص دهد می توانید آن را مطالبه کنید و نسبت به توقیف اموال فرد اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان مشخصی ندارد
منتظر ابلاغ شعبه باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر مواعد قضایی قابل پیش بینی نیستند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد حضوری پيگير ماجرا شوید