مشاوره حقوقی رایگان - اجرای چک امانتی

با سلام و خسته نباشید ،حدود سی و چهار سال پیش چک اینجانب نزد دوستم که با هم داد و ستد داشتیم به مبلغ 300.000 تومان مانده بود و بعد از تسویه اینجانب گمان بر معدوم شدن چک را داشتم اما متاسفانه ایشان بعد از سی و چهار سال چک را اجرایی نموده اند چک دارای تاریخ به سال 1364 بوده است
خواهشمند است اینجانب را در جهت احقاق حق یاری فرمائید

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام باید بتوانیدمدرکی دال بر پرداخت مبلغ موضوع چک ارایه کنید

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام این چک وصف تجاری ندارد و صرفا یک سند عادی محسوب میشود و گرچه اختلاف نظر قضایی وجود دارد ولی نهایتا خسارت تاخیر رو از تاریخ تقدیم دادخواست محاسبه میکنند نه از 34 سال پیش