مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

باسلام رفیقم تصادفی کرد و شاخ به شاخ شد و باعث قتل راننده مقابل شد ماشینش نیسان بود و بار نداشت و گواهینامه اش 3500 ولی ماشین ظرفیتش 3800 ولی من بار نداشت ماشینش خالی بود ببخشید و خودش هم صورتش خیلی داغون شده آیا بیمه دیه رو پرداخت میکنه

پاسخ ها :

یک وکیل

دادگاه راننده مقصر را محکوم میکند . اگر مقتول خود مقصر باشد چیزی به او تعلق نمی گیرد

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
بیمه‌گر مکلف است بدون هیچ شرط و اخذ تضمین، خسارت زیان‌دیده را پرداخت کند و پس از آن می‌تواند به قائم‌مقامی زیان‌دیده از طریق مراجع قانونی برای بازیافت تمام یا بخشی از وجوه پرداخت‌شده به شخصی که موجب خسارت شده است مراجعه کند به عبارت دیگر ابتدا بیمه دیه را پرداخت میکند و پس از آن به راننده مقصر مراجعه میکند جهت دریافت دیه پرداختی