مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای

ضمن سلام و خداقوت.اینجانب در رابطه با سرقت برنج به مقدار 10تن شکایت نمودیم.در جریان پرونده 3نفر متهم شناسایی و منجر به اخذ وثیقه شد.بازپرس سرقت 7تن برنج را تایید نمود.در رای بدوی دادگاه به 1تن برنج تقلیل نمود و برای 2نفر متهم 6ماه سرقت تعزیری و برای 1نفر دیگر به عنوان معاونت 91روز حبس تعیین شد به همراه رد مال و نظریه کارشناس نسبت به قیمت
روز برنج متهمین اعتراض نموده و دادگاه تجدید نظر فقط نوشته قرار قرار اعدادی صادر شد و پرونده به شعبه بازپرسی اعاده شده است.سوال این است چرا پرونده به بازپرسی اعاده شده است و به دادگاه ارسال نشده؟ و ممکنه متهم ها تبرئه بشوند چیزی به ما نرسه و ممنون میشم توضیحات لازم را ارائه بفرمایید. باتشکر

پاسخ ها :

نرگس فرخی راد

سرکار خانم نرگس فرخی راد :

سلام احتمالا برای تکمیل تحقیقات پرونده مجدد به بازپرسی ارجاع شده

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر جای نگرانی نیست ، پرونده معمولا برای تحقیقات مجدد به دادسرا ارجاع می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه پیگیری کنید.
به نظر ارتباطی به صدور حکم برائت ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام احتمالا برای تکمیل تحقیقات به بازرسی ارجاع شده

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نقص تحقیقات بوده است و برای همین به شعبه بازپرسی اعاده شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر برای تکمیل تحقیقات پرونده به دادسرا اعاده شده است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

برای تکمیل تحقیقات بیشتر ارجاع شده است