مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با بار وانت

سلام بنده راننده وانت هستم دو رو پیش بار ماشن در حال حرکت خورد تو صورت یه بنده خدا
بعد قرار شد بارو خالی کنم بگم بدون بار بودم که بیمه بتونیم استفاده کنیم واقعا توان دادن دیه رو ندارم ولی کروکی برامون نکشیدم امروزم رفتیم دنبال کاراش خیلی دوندگی داشت حتی پزشکی قانونی رفتیم خوشبختانه عابر پیاده قبول کرده براش یه تلفن همراه بخرم براش منم رفیقم شرایط موبایل میده و ازش بگیرم بدم بهش رضایت بده میخواستم اینو بدونم اگر رضایت بده ماشینم از پارکینگ کی در میاد و روشش چیست ؟
باید بیاد کلانتری رضایت بده یا بیاد جای دیگه ممنون میشم کمکم کنین

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بعد از اخذ رضایت برگه های مربوطه را بعلاوه مدارک خودرو به راهور ارائه و درخواست رفع توقیف نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شاکی باید در مرجع قضایی ، رضایت قطعی خود را اعلام نماید و اعلام نماید که مبلغ دیه خود را دریافت کرده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از اینکه پرونده در دادسرا ثبت بشه می توانید درخواست آزادی ماشین بدهید.
در صورت رضایت می توانید درخواست خود را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که در مرجع قضایی مربوطه رضایت اعلام شود تا قادر باشید ماشین را رفع توقیف کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نظر کارشناس راهور ملاک قرار می‌گیرد رفع توقیف را باید از مقام قضایی بخواهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود شاکی کتبا باید اعلام رضایت نماید و اقرار به دریافت دیه کند.