مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

با عرص سلام درسال98خودرویی خریدم که3دست گشته بود وهنوز صاحبان قبلی کسی سند به نام خود نزده بود در موقع سند زدن متوجه شدم صاحب اولی بدهی داشته و طلبکار توقیفی روی پلاک گرفته اعتراض شخص ثالث زدم ودادگاه وتجدید نظر هر دو رای را به نفع من صادر کردند برای رفع توقیف که اقدام کردم متوجه شدم شخص دیگری یک سال قبل روی پلاک ماشین توقیفی گرفته لطفا من را راهنمایی کنید دوباره باید همان اعتراض شخص ثالث را بگذارم یا راه حل سریعتری هست که بتوانم به نتیجه برسم
این مراحل تقریبا چقدر زمان میبرد
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است
.