مشاوره حقوقی رایگان - اخذ پاسپورت دختران بالای 18 سال و مجرد

وقت بخیر جدیدا برای تمدید و گرفتن پاسپورت دختران مجرد بالای 18 سال نیاز به اجازه ی محضری پدر می باشد، اگر پدر مریض باشد و در شرایطی باشد که نتواند مراجعه کند به دفترخانه، تکلیف چیست برای اخذ و یا تمدید پاسپورت؟

پاسخ ها :

اخذ پاسپورت دختر بالای 18 سال در صورت بیماری پدر دریافت پاسپورت دختر بالای 18 سال دریافت پاسپورت بدون حضور پدر دریافت پاسپورت پاسپورت