مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام
حدود سه ماه پیش یک ست مبلمان هفت نفره خریدیم در فاکتور قید شده بود که بیست روزه آماده تحویل می باشد از آن تاریخ تا دو ماه بعد هر روز زنگ می زنیم ولی با دروغ و بهانه به دو روز بعد موکول می کنن که تا امروز سه ماه از خرید گذشته ظاهرا نمیخواهند تحویل بدن احتمالا کلا بالا کشیدن برای شکایت به کجا مراجعه نماییم تا در اسرع وقت به نتیجه برسیم.
در ضمن من ساکن شهر دیگر هستم و مبلمان رو از یافت آباد تهران خریدم.
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

تعزیرات مراجعه کنید