مشاوره حقوقی رایگان - حذف سو سابقه

سلام،من حدود دو،سه سال پیش با همسایه دعوام شد و منجر به درگیری و پرداخت دیه از طرف من شد،الان می‌خوام مراحل رسمی شدن در ارگان دولتی رو طی کنم و از من سوء پیشینه خواستن،میخواستم بپرسم آیا این سابقه من حذف میشه یا اصلا ثبت شده یا نه.ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مبلغ دیه کمتر باشد سابقه کیف ی محسوب نمی شود.
حتی اگر سابقه کیفری نیز باشد به نظر در حال حاضر از بین رفته است.
می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی موضوع را پیگیری کنید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام
با خیال راحت تشریف ببرید گواهی عدم سوء پیشینه بگیرید مشکلی نخواهید داشت

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قانون در گواهی نامه های صادره منعکس نمی گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد دادنامه دارد
اصولا جای نگرانی نیست برای شما

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام داشتن سؤ سابقه ، بستگی به نوع و میزان مجازات خواهد داشت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
سوء سابقه بستگی به نوع و میزان مجازات دارد ،
با بنده تماس بگیرید