مشاوره حقوقی رایگان - موتور سنگین دارای برگ اوراق

با سلامو و درود من یک موتور سنگین سی بی ار هزار داشتم که شماره تنه سنگ خورده هست ومدرک برگ اوراق دارم که اماکن اومد از داخل خونم برداشت برد و الان پارکینگ هست میخواستم بدونم ایا با برگ اوراق معتبر که از استعلام هم در میاد میتونم موتورم رو از پارکینگ در بیارم

پاسخ ها :

رفع توقیف موتور سنگین با برگه اوراق رفع توقیف موتور از پارکینگ با برگه اوراق توقیف موتور سنگین اوراقی رفع توقیف موتور توقیف موتور موتور اوراقی