مشاوره حقوقی رایگان - استعلام از منابع طبیعی

با سلام
اینجانب سال 99 قطعه زمینی به مساحت 250 مترمربع خریداری کردم. در موقع معامله شرط معامله گرفتن استعلام به روز فروشنده از منابع طبیعی بود که فروشنده هم استعلام به روز از منابع طبیعی گرفت و این معامله انجام پذیرفت . ولی امسال اینجانب جهت گرفتن استعلام مجدد به منابع طبیعی مراجعه کردم و به من اعلام شد که زمین شما جز منابع ملی می باشد .الان موندم واقعاً چکار باید انجام دهم. من که دار و ندارم را برای این زمین داده بودم. لطفاً راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دیوان عدالت اداری جهت ثبت شکایت به طرفیت منابع طبیعی مراجعه کنید.