مشاوره حقوقی رایگان - سلام و خسته نباشید ببخشید برای ثبت نام در انتخابات مجلس مدرک کارشناسی ارشد یا معادل آن گفته شده است

سلام و خسته نباشید
ببخشید برای ثبت نام در انتخابات مجلس مدرک کارشناسی ارشد یا معادل آن گفته شده است
بنده مدرک کارشناسی دارم و اکنون در حال ارائه پایان نامه ارشد هستم
و اینکه مدرک دکترای کسب و کار dbaبا تایید وزارت علوم را نیز گرفته ام
خواستم بدانم اگر تا ثبت نام نتوانم مدرک ارشد را کسب نمایم آیا مدرک دکترای کسب و کار را میتوان بعنوان مدرک دکترا یا ارشد یا معادل کارشناسی ارشد ارائه دهم
بسیار سپاسگزار خواهم بود اگر راهنمایی بفرمائید.
سپاس

پاسخ ها :

یک وکیل

خیر نمایندگی مجلس شرایط مختلفی دارد