مشاوره حقوقی رایگان - سند سفید موتور سیکلت

سلام من میخوام یک موتور سند سفید بگیرم و این که بیمه نداره مدل 99 هستش و مالک میگه جریمه بیمه و بیمه رو پرداخت کنید تا در فروشگاه مذکور سند بنام شما شه ... ایا این کار درسته ؟؟؟ خرید با همچین شرایطی؟
فروشنده میگه پشت سند موقت مینویسیم و به شما انتقال میدیم
و این که هزینه جریمه بیمه چقدره؟ قیمت نو موتور 90 میلیون هستش

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق راهور پیگیری نمایید تا بعدا دچار مشکل نشوید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اصل شناسنامه و کارت ملی فرد خریدار و فروشنده
اصل سند فروش کارخانه سازنده: این مورد برای موتورسیکلت‌های تولید داخل بررسی می‌شود.
مدارک احراز محل سکونت: قبوض آب، برق و گاز یا هر سندی که بتوان به کمک آن محل سکونت خریدار را احراز کرد.
اصل سند مالکیت موتور سیکلت: سند موتورسیکلت صفر توسط پلیس راهور صادر می‌شود.
بیمه شخص ثالث موتور سیکلت: بیمه‌نامه حتما باید اعتبار داشته باشد.
اصل کارت موتور سیکلت
برگه پرداخت هزینه تعویض پلاک موتور
برگه معاینه فنی موتور
گواهی عدم بدهی یا خلافی موتور سیکلت: این گواهی توسط پلیس 10 صادر می‌شود.
حضور فروشنده و خریدار یا نماینده قانونی آنها
این موارد لازم است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه بیمه را از فروشگاه پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ببینید این خواسته مالک جنبه توافقی دارد اگر موافق نیستید مجبور به خرید نیستید . از پلیس بعلاوه ده جریمه های موتور را استعلام بگیرید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

از مراکز بیمه می توانید هزینه جریمه بیمه موتور را سوال بفرمایید سایرموارد حقوقی نیست می توانید از اطلاعات راهور پرس و جو کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است در دفترخانه سند را انتقال دهید و وکالت تعویض پلاک داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر خود فروشنده باید موتور را بیمه نماید و
و انتقال سند خودرو باید در دفترخانه انجام بشود و با پشت نویسی ، سند مالکیت منتقل نمیشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و خسته نباشید برای انتقال خود را می بایست بیمه داشته باشد و مالک موظف است بیمه را بگیرد و باید به صورت قانونی این کار صورت بگیرد