مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

سلام
ماشین خریدم دوسال پیش .
تازه به زور صاحب سند رو اوردم بریم تعویض پلاک
رفتیم اونجا کارشناس به دلیل تعویض سقف خودرو مجوز تعویض پلاک نداد .و گفت این ماشین تا اخر فقط باهمین پلاک باید باشه
حالامنم طرح شکایت زدم که فسخ معامله تودادگاه قاضی گفت همون مبلغی که دوسال پیش خریدم برگردونه منم ماشین بدم.
قیمت الان ماشین سه چهار برابر اون موقع است.
واینکه نگفته بودن عیب داره ماشین.
چکار کنم
ممنون.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دفاعیات خود را بیان کنید و عنوان کنید در این صورت شما نیز درخواست خسارت و غرامت خواهید داشت چرا که با میزان ثمن معامله ی آن موقع در حال حاضر نمی توان خودرو دیگری خرید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

به عنوان جهل در ماهیت دادخواست اعلام بطلان معامله بزن که به نرخ روز ثمن‌ معامله به شما مسترد شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه ب توضیحات ارائه شده به نظر ماشین را با این شرایط نگهداری کنید بهتر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید دادخواست مطالبه خسارت دهید و تامین دلیل کنید تا کارشناسی شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می بایست به جای فسخ مطالبه ارش می کردید به دلیل معیوب بودن اتومبیل
با قاضی صحبت نمایید تا حسب مورد استرداد دعوا یا دادخواست مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر فسخ معامله به علت داشتن عیب را بخواهید قیمت سابق به شما عودت داده می شود اما نهایتاً می‌توانید دادخواست جبران ضرر و زیان وارده به علت بالا رفتن کاهش قیمت را داشته باشید
می توانید خود را نگه دارید و مطالبه ارش یعنی مابه التفاوت قیمت سالم و معیوب خودرو را بخواهید در آن صورت با مشکل عدم فک پلاک تعویض پلاک مواجه میشوید به نظر راه اول عاقلانه تر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما میتوانید معامله را فسخ ننمایید و دادخواست مطالبه خسارت ناشی از عیب خودرو را به طرفیت فروشنده مطرح نمایید

و شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی ، تمام معایب خودرو و میزان خسارت مشخص گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما برای ضرر و زیان می بایست دادخواست جداگانه مطرح نمایید اما می توانید مجوزات لازم برای خود را بگیرید و سپس نقل و انتقال انجام بدهید