مشاوره حقوقی رایگان - تعلق پاداش پس از استعفا به کارمند دولت

با سلام و وقت بخیر .من با 21سال و نیم سابقه کارمند وزارت بهداشت هستم و صندوق بازنشستگی بنده تامین اجتماعی است تصمیم به استعفا دارم آیا پاداش پایان خدمت به بنده تعلق میگیرد ؟
با توجه به اینکه صندوق بازنشستگی تامین اجتماعی هست میتونم با ادامه پرداخت بیمه پس از استعفا خودرا بازنشست کنم ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از منابع انسانی اداره خود سوال کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بر اساس قوانین و مقررات عمومی به شرح زیر پرداخت پاداش خدمت در حالت مختلف قطع رابطه استخدامی و خاتمه مدت قرارداد پیش بینی شده است:

ماده (1) «قانون پرداخت پاداش پایان خدمت و بخشی از هزینه‌های ضروری به کارکنان دولت (مصوب 1375/2/26 با اصلاحات و الحاقات بعدی)» پرداخت پاداش پایان خدمت را در حالت بازنشستگی، از کار افتادگی و فوت.

ماده (74)« قانون استخدام کشوری» پرداخت پاداش پایان خدمت در حالت بازخریدی از خدمت.

تبصره (3) ماده 12 «آئین نامه استخدام پیمانی موضوع تبصره ماده 6 قانون استخدام کشوری» پرداخت پاداش پایان خدمت در هنگام خاتمه مدت قرارداد استخدم پیمانی.

ماده 24 «قانون کار» پرداخت پاداش پایان خدمت در صورت خاتمه قراردادکار معین یا مدت موقت.
با توجه به اینکه نظریه مشورتی اداره حقوقی قوه قضائیه در خصوص برخورداری کارمند مستعفی از پاداش وجود دارد لذا مانعی وجود ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از سازمان تامین اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 1420