مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوق سرایدار ، نگهبان شب

سلام. من یک سرایدار متاهل با یک فرزند توی شهرک مسکونی در شمال هستم از ابتدا بهم گفتن نگهبان شب میگیریم . باهات قرارداد می‌بندیم اما هنوز قرارداد که باهام نبستن که هیچ شب گرد هم خودم هستم. الان که به عید نزدیک میشیم میخام بدونم باید چکار کنم و چقدر عیدی و پاداش بهم تعلق میگیره از اول تیرماه شروع بکارم ماهی 5 میلیون حقوق

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق اداره کار میتوانید برای حقوق قانونی خود و سنوات اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتونید از طریق ادازه کار شکایت کنید وعیدی هم مطابق قانون به شما پرداخت خواهد شد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر حقوق 5 م را گرفتی و بیمه ات نکردند فورا دادخواست مابه التفاوت حقوق و اضافه کاری و پرداخت بیمه به اداره کار محل بده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام کارفرما مکلف است که عیدی شما را پرداخت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قانون کار می توانید حق و حقوق خود را مطالبه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کارفرما مکلف به پرداخت عیدی و پاداش است ،
در سامانه جامع روابط کارگر و کارفرما ثبت نام و درخواست اخذ مابه تفاوت را نسبت به کارفرما ثبت نمایید و موضوع را از طریق اداره کار پیگیری کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

میزان عیدی کارگر از 8 میلیون و 500 هزار تومان لغایت 12 میلیون و 500 هزار تومان برای سال 1401 اعلام شده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به میزان کارکرد شما تا پایان سال عیدی وپاداش تعلق میگیرد

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام طبق حقوق اداره کاری باید به شما حقوق و عیدی بدهند در صورت عدم پرداخت می توانید از طریق اداره کار شکایت کنید

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام ، با اثبات رابطه کارگری کارفرمایی با واریز حقوق و شهادت شهود علیه کارفرما در اداره کار حقوق و مزایای مربوط به نگهبانی شب را مطالبه کنید .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به اداره کار مراجعه وحق و کم حقوق خود را مطالبه کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در سامانه حل اختلاف کارگر و کارفرما شکایت خود را ثبت نمایید تفاوت پایه حقوق کارگر و پنج میلیون تومانی که تا به حال دریافت کرده اید به همراه حق بیمه این مدت را دریافت نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

عیدی و پاداش شما معادل دو ماه حقوق می باشد