مشاوره حقوقی رایگان - زمان مراجعه به دادگاه

وقت بخیر. ببخشید چند نفر آقا با همسرم دعوا میکنن و همسرم و خاله همسرم چاقو میخوره، حدود یک ماهه که پرونده در دادسرا بود و مدام میرفتیم کلانتری برای پرس و سوال و همون اوایل یه جلسه دادگاه برگزار شد، الان بهمون گفتن که پرونده تحقیقاتش تموم شده و رفته دادگاه و جلسه دادگاه بهمون پیامک میاد، ((میخوام بدونم دقیقا چندروز طول میکشه که دادگاه کیفری برامون برگزار بشه))؟ الان حدود یه هفته گذشته پیامکی نیومده ممنون میشم پاسخ بدین و اینکه توی جلسه دادگاه ما وکیل داریم نیازی هست که ما و شاهدامون صحبتی بکنیم یا اینکه رای صادر میشه دیگه؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

غیر قابل پیش بینی است .اگر وکیل دارید از وکیل تان جویا شوید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید صبر کنید
از وکیل تان این موارد را جویا شوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هر ادعایی که مطرح کند باید با دلیل به اثبات رسد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه معمولا اخذ توضیح از وکیل انجام میشه.
شهود نیز باید خودش توضیح دهد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وقت جلسه دادگاه حداقل یک ماه الی دوماه دیگر تعیین می گردد و اگر نیاز به حضور شاهد باشد در ابلاغیه دادگاه درج و یادآوری می شود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

شهود و وکیل در دادگاه حاضر باشند ضمناً می توانید با مراجعه به سایت عدل ایران در قسمت ابلاغیه های جدید یا مشاهده نشده را پیگیری کنید گاهی بدون اینکه پیامکی بیاید ابلاغیه در سامانه درج میشود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

وکیل شما در جریان پرونده است و بهتر است صرفا از طریق ایشان پیگیری کنید مشخص نیست شاید دو هفته شاید تا دو ماه صبوری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل پیش بینی نمی باشد با توجه به این که آخر سال است و تراکم پرونده زیاد می بایست حضوری پیگیری نمایید