مشاوره حقوقی رایگان - مراحل و نحوه استرداد وجه تامین خواسته

سلام وقت بخیر. بنده یک پرونده حقوقی در خصوص تصادف خسارتی دارم. در حین رسیدگی پرونده، بنده مبلغی بابت تامین خواسته به حساب دادگستری واریز کردم. پرونده به دلیل عدم واریز هزینه کارشناسی، رد دادخواست و مختومه ش که بنده مجبور شدم شکایت مجدد ثبت کنم و مجددا پرونده جدیدی در این خصوص به جریان افتاد و رأی قطعی آن صادر و خوانده محکوم به پرداخت خسارت و هزینه دادرسی شد. اما با توجه به اینکه در رأی صادره هیچ اشاره ای به مطالبه تامین خواسته نشده، بنده چگونه میتوانم مطالبه تامین خواسته کنم؟ آیا باید از طریق خدمات قضایی اقدام نمود؟ آیا باید شعبه یا اجرای احکام مراجعه نمود؟ مراحل و نحوه استرداد وجه تامین خواسته به چه صورته؟ ممنون میشم یه راهنمایی جامع بفرمایید ??

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تامین خواسته یا همزمان است یا قبل از ارایه دادخواست .شما اگر رای صادر شده وقطعی شده اجرای حکم را درخواست زنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر رای محکومیت صادر شده دیگر نیازی به تامین خواسته نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در رای اشاره نمی شود اما بعد از اینکه حکم قطعی شد شما می توانید مبلغ خسارت احتمالی تامین خواسته را با معرفی یک شماره حساب از خودتان به حسابداری دادگستری درخواست نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به شعبه مربوطه مراجعه نمایید و با معرفی شماره حساب خودتان به شعبه درخواست عودت وجه را داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به شعبه مراجعه نمایید و درخواست مبلغ خسارت احتمالی تامین خواسته را نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست استرداد مبلغ تامین را از همان شعبه ایی که پرونده را به اجرای احکام فرستاده نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود طی لایحه تخصصی مراتب را درخواست نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

تامین خواسته ضمن دادخواست قبلی‌تان بوده است ضمنا شما تامین خواسته پرداخت نکرده اید خسارت احتمالی پرداخت کرده اید که با رد دادخواست می توانید خسارت احتمالی پرداختی سابق خود را از شعبه مربوطه درخواست نمایید و استردادمی شود حال که طرف را محکوم کرده اید وقتی رای قطعی شد از اجرای احکام اجرای محکوم به را بخواهید و دیگر پیگیری تامین خواسته جدید نشوید چون تامین خواسته حین تقدیم دادخواست یا قبل از آن معنا دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بررسی مدارک و اسناد باید در پرونده شما مطالعه شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می‌توانید درخواست خسارت احتمالی داشته باشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خواسته تامین خواسته باید همزمان با دادخواست باشد