مشاوره حقوقی رایگان - نقص پرونده کیفری

شکایتی با چند مورد (ضرب و شتم عمدی.تهدید.افترا.فحاشی.) اقدام کردم که بعد صدور کیفر خواست و ارسال پرونده به دادگاه قاضی به دلیل نقص پرونده ارسالش کرده به دادسرا
با وجود مدارک فیلم. شاهد. پیامک دیگه چرا دوباره گفته پرونده نقص داره ؟
و چرا در ابلاغیه که برای من اومده بابت نقص پرونده و ارسال ان به دادسرا جرم ضرب و شتم عمدی را ننوشته؟ و فقط اون 3 تا را نوشته وارسال کرده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر پرونده از لحاظ تحقیقات دادسرا کامل نباشد دادگاه پرونده را برای تکمیل تحقیقات به دادسرا ارسال خواهد کرد