مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی

با سلام و خسته نباشید خدا قوت
بنده حقیر شاکی پرونده ای که ضرب و جرح عمدی بوده و باعث جراحت در چشمم شده بود هستم ولی در جلسه بازپرسی بعلت دیر رسیدن به جلسه قاضی قرار منع تعقیب صادر کرده بود که من اعتراض کردم و مدارکی را هم که تهیه کرده بودم از جمله فیلم دوربین مدار بسته مغازه و برگه معاینه پزشکی قانونی که هنوز به پرونده الصاق نشده است و در دست من هست که پیامکی بعد اعتراض به من امد که پرونده شما به شعبه ای دیگر جهت رسیدگی مجدد ارسال گردید در صورت نییاز به حضور و ارایه اسناد و مدارک از طریق سامانه ابلاغ می گردد و حالا ابلاغیه ای امده از طریق سامانه که شما بعلت نداشتن یا نیاوردن دلیل و مدرک که به استناد ان پرونده دوباره رسیدگی شود قرار منع تعقیب صادره تایید میشود و رای نیز قطعی مییاشد .لطفا راهنمایی کنید من چکار باید بکنم در حالی که مدارک معتبر مثل فیلم و صدای ضبط شده و برگه معاینه پزشکی قانونی در دستن هست ولی قرار منع تعقیب صادر گردیده و قطعی است . با تشکر از زحمات شما عزیزان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام متاسفانه به علت عدم ارائه مدارک ، قرار منع تعقیب صادر و قطعی شده است و اگر نامه پزشکی قانونی دارید میتوانید دوباره شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارائه دلیل جدید شکایت کنید.