مشاوره حقوقی رایگان - دعوا، ضرب و جرح عمدی

با سلام ، حدود شش ماه است که لوله توالت و سیفون همسایه بالای مادرم چکه میکرد و آب نجس روی هر کسی که از آنجا استفاده میکرد میریخت دو سه بار به آنها گفتیم که توالت خراب است درست کنید یا شماره صاحبخانه را بدید که با او صحبت کنیم ولی هیچ اقدامی نکردند، مادرم مریض بود و چند روز خانه نبود منزل من بود باهم برگشتیم به خانه اش فکر کردیم همسایه توالت را درست کرده ولی دوباره روی سر مادرم آب نجاست به مقدار زیادی ریخت طوری که باید حتما به حمام میرفت به در منزل همسایه رفت تا بپرسد درست کرده اند یا نه هنوز آب میریزد که دوتا دختر بالایی با الفاظ زشت به مادرم حمله کردند و من هم با بچه به بغل رفتم بالا که دارن مادرم رو میزنن با هزار مصیبت مادرم رو از دستشون بیرون کشیدم و بردم خانه بعد از چند دقیقه پدرشان اومد پشت در و با لگد به در شروع به الفاظ زشت و تهدید کرد ولی اونها از ما شکایت کردن و پزشکی قانونی رفتن و میگن شاهد داریم که شما زدید، ولی ما به اصرار خانواده که به خاطر همسایگی شکایت نکردیم و هیچ مدارکی نداریم حالا میخواستم بپرسم ما باید چکار کنیم خواهش میکنم راه حلی پیش پای ما بگذارید، در ضمن درخواست تامین دلیل داده ایم ولی هنوز کارشناس نیامده و همسایه که تابحال اقدامی برای تعمیر نکرده بود حالا دست به کار شده و از بالا میخواهند درست کنن خرابی به حدی رسیده که لوله و سیفون کنده شده و پایین افتاده، در ضمن همسایه پایین مادرم واسطه برای رضایت شده بودن و شاکی ما خودشون گفته بودند که ما توالت را درست میکنیم و در جلسه اول شورای حل اختلاف رضایت میدهیم نیاز به حضور شما نیست ولی در جلسه که رفتیم نه تنها رضایت ندادند بلکه بیرون اتاق به ما توهین کردند

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر شاکی هم به شما توهین و تهدید کرده است شما هم میتوانید شکایت نمایید و ...

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام شما نیز متقابلا شکایت کیفری توهین و ضرب و جرح نمایید.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام شما هم عليه ايشان شكايت كيفري ضرب و جرح و تهديد و توهين نماييد
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
شما میتوانید نسبت به طرح شکایت ‌‌‌‌‌‌متقابل مبنی بر تهدید و توهین اقدام فرمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
توصیه میشود متقابلا بعلت توهین وفحاشی وضرب وجرح وارده شکایت نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
جهت اطلاع دقیقتر میتوانید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما نیز می توانید با عنوان توهین و ضرب جرح شکایت کنید