مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

باسلام
پول وکیل که شاکی داده رو اگر وکیل شاکی مالیاتش رو پراخت نکرده باشه آیا باید متهم پرداخت کنه در تصادف؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حق الوکاله طبق تعرفه قابل مطالبه است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
سوال ابهام دارد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر در پرونده تصادف رای گرفتن دیه، سهم وکیل را جداگانه یه حساب خودش واریز می کنند، لذا مالیات آن هم با وکیل است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

دقیق طرح نشدهداست سوال شما چرا مالیات قانونی وکیل را وکیل می‌پردازد و مالیات طرفین را خودشان

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما مهم است و کیل می بایست هزینه های خود را بپردازد