مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

من شغل پاره وقت (مربی ورزش) دارم. همسرم با کار کردن من مخالف است، هیچگونه خرجی برایم نمیکند و میگوید خودت خرج خودت را بده، از آنجا که من شغلم را دوست دارم و حاضر به ترک آن نیستم قبول کردم. الان مدتیست که درآمدم کم شده او هم اصلا زیربار نمیرود. گفتم لااقل نفقه من یا مهریه ام را بده میگوید شکایت کن تا بدهم، چون معتقد است چون بدون رضایت او کار میکنم نفقه به من تعلق نمیگیرد.
آیا این درست است؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام کار کردن شما مانع استحقاق شما از دریافت نفقه نیست

یک وکیل

باید دعوی درخواست تعیین نفقه با جلب نظر کارشناس مطرح و به دادگاه خانواده مراجعه کنید