مشاوره حقوقی رایگان - سرباز فراری

سلام.بنده ازازسال 92فراری هستم که با سابقه 4بار فرارازخدمت که 3بار دستگیر شدم ومجازات جریمه وزندانشو کشیدم ویکبار هم خودمعرف بودم که یک ماه زندان رفتم.میخاستم بدونم الان نزدیک ده ساله که فراری هستم ایا میتونم کارت پایان خدمت بگیرم معاف یا هرچی...ناگفته نماند که نزدیک 17ماه هم خدمت کردم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

معافیت پزشکی اگر شامل حال شما شود بله البته جریمه نقدی نیز باید بپردازید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سازمان نظام وظیفه عمومی تماس بگیرید و پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از نظام وظیفه یا یکان خدمتی خود پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

حضوری به نظام وظیفه مراجعه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حتما باید بری 7 ماه خدمت باقیمانده را انجام بدهی

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

معافیت در چهارچوب بخشنامه های صادره است متولد چه سالی هستید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بعد از گذراندن چند ماه باقی مانده خدمت می توانید کارت پایان خدمت دریافت نمایید