مشاوره حقوقی رایگان - مختومه

با سلام و احترام یک نفر با خودرو خود به پسرم زده و باعث شکستن پای پسرم شده پرونده ما در دادسرا در جریان هست و فعلا 3 ماه برای پسرم دوره درمان نوشته شده توسط پزشکی قانونی، الان بنده به مقصر شکایت نموده و درخواست مطالبه خسارت هزینه های درمانی پسرم را نموده ام ولی در شورای حل اختلاف به بنده که خواهان هستم گفتند که لایحه درخواست مختومه شکایت بنویس چون شما خوانده شما در دادسرا هنوز پرونده در حال بررسی دارد. آیا بنظر شما بنده لایحه مختومه به شورای حل اختلاف بدهم یا این لایحه مانع از شکایت مجدد بنده می شود؟ البته هر روز هم از شورتی حل اختلاف تماس میگیرند که چرا لایحه مختومه ندادید، بنده خواهان هستم.
سپاسگزارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ارسال این لایحه مانع شکایت شما نخواهد بود ولی پرونده شما در شورا بسته میشود و این البته یک امتیاز برای ان شعبه محسوب میشود. شما به رسیدگی خود ادامه دهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

؟الایحه مختومه چی هست دیگه؟معمولاپرونده کیفری براسازش میفرستن شورا اگه سازش نکردید حضور نیابید وبگید من سازش نمیکنم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر دادخواست شما نتیجه ای نخواهد داشت

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما بگو اگر من اشتباه دادخواست دادم خودتان رد کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شکایت شما در شورا اشتباه بوده است و دادخواست خود را مسترد نمایید

شما باید بعد از تعیین دیه و صدور حکم قطعی ، دادخواست مطالبه هزینه های درمان زاید بر دیه را مطرح نمایید و

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام هزینه های درمان قابل مطالبه نیست و در پرونده شورای حل اختلاف حتی اگر شما لایحه ندهید خودشان استعلام از دادسرا می گیرند و پرونده را مختومه می کنند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خودشان میتوانند دعوای حقوقی را رد کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شکایت اشتباه ثبت کردید با وکیل صحبت کتید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،به دلیل مطروحه بودن پرونده شما در دادسرا دادخواست شما در شورای حل اختلاف رد میشود.

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام تا زمانی که در خصوص شکایت شما رأی قطعی صادر نشده است نمی بایست دادخواست مطالبه هزینه های درمانی را مطرح می کردید.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

نیازی به این اقدام از طرف شما نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر منعی ندارد و می توانید لایحه را ارائه نمایید ، البته این به تصمیم شما بستگی دارد و می‌توانید عنوان کنید خودشان دعوی را رد کنند

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر دعوای شما مشکلی داشته باشد خودشان رد می کنند در غیر این صورت در صورت عدم حصول سازش در شورا پرونده ها به دادگاه ارسال می گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خودشان میتوانند دعوای حقوقی را رد کنند