مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

باسلام. بنده رو در شب سوم تظاهرات در خیابان گرفتن درصورتی که اصلا تو تظاهرات نبودم ولی نوشتن تو تظاهرات شرکت داشتم و 13روز بدون مدرک منو تو زندان نگه داشتن و بعد با قرار وثیقه آمدم بیرون الان برام احضاریه اومده که جرمم اخلال در نظم خورده میخواستم بدونم چه حکمی برام صادر میشه آیا دوباره میفرستن زندان منو؟ توروخدا جواب بدین چون توان وکیل گرفتن ندارم. ممنون

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

مجازاتی که برای جرم اخلال در نظم عمومی مقرر گردیده؛ حبس از سه ماه تا یک سال و تا 74 ضربه شلاق است اما این امر به این معنا نیست که حتماً شما هم محکوم خواهید شد، پیشنهاد می کنم به یکی از وکلای حوزه اقامت خود جهت اخذ مشاوره تکمیلی مراجعه فرمایید.