مشاوره حقوقی رایگان - جریمه الصاقی خودرو

سلام. من چند روزی هست که ماشینم توی خونه پارکه و تو این چند روز چند تا برگه جریمه الصاقی ب پلاک من ثبت شده برای پیگیری موضوع لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

سلام به پلیس راهور مراجعه وازقسمت شکایات موضوع را پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای رسیدگی به جریمه‌های، دوربین‌های ثبت تخلفات می‌توانید با مراجعه به مراکز پلیس راهور شکایت خود را نسبت به جریمه صادر شده مطرح کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سریعا اول به پلیس 110 زنگ بزنید که بیایند ببینند ماشین شما در پارکینک است بعد استشهادیه محلی تهیه کنید و بعد به پلیس راهور محل سکونت مراجعه کنید و موضوع را اطلاع دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به واحد اجراییات پلیس راهور مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق پلیس راهور پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از طریق اجرائیات راهور در راهور مرکز استان میتونید اعتراض کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

از طریق راهنمایی و رانندگی پیگیری نمایید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

به اجراییات راهور مراجعه کنید