مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و فحاشی

با سلام و خسته نباشید بنده طی بحثی که با پیمانکار شهرداری داشتم پذیرفتم که کارم اشتباه بوده و نسبت به ترمیم وسیله مورد نظر اقدام میکنم ولی ایشان متاسفانه با حالتی تهدید امیز و فحاشی در مغازه اومدن و تهدید کردن که اگه مبلغ واریز نشه شیشه های مغازه میاد پایین و فحاشی هایی از قبیل بی شعور و نفهم به کار بردن من چیزی درباره اون حرفا بهش نگفتم دوربین های مغازه تمام لحضات رو ثبت کردن و پسر دایی بنده که 18 سالش بود به عنوان شاهد اونجا بود میخاستم ببینم از لحاظ قانونی چه اقدامی باید انجام بدم؟؟ایا باید وکیل بگیرم؟؟چون من از این اقا شکایت دارم..لطفا راهنماییم کنید..ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

میتوانید شکایت کنید

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .شکایت کنید با موضوع تهدید و فحاشی و به فیلم و شاهد استناد کنید .برای نتیجه بهتر میتونید وکیل بگیرید