مشاوره حقوقی رایگان - خودروی لیزینگی

سلام من سال 87یک خودرو لیزینگی داشتم بعد خودرو را فروختم و کل مبلغ باقی مانده را به نمایشگاه دار اتومبیل دادم و ایشان قرار شد بقیه کارها را بکند بعد از 5سال فهمیدیم نمایشگاه دار بعلت بدهی در زندان افتاده و پول ماشین را هم پرداخت نکرده هرچه پیگیری کردیم پیدایش نکردیم الان بعد از 13سال ایران خودرو تماس گرفته که شما علاوه برمبلغ 8تومن قسط 12میلیون هم بدهی دیرکرد دارید من باید چیکار کنم
البته همون سال من یک گواهی محضری با حضور نمایشگاه دار اتومبیل در محضر امضا کردم که کلیه ی کارهای اون ماشین دیگه به من مربوط نمیشه و نمایشگاه دار باید خودش پیگیر باشه الان من چه کنم

پاسخ ها :

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام ، در صورت پرداخت بدهی و مبلغ دیرکرد به ایران خودرو با ارائه مدارک محضری و پرداخت به ایران خودرو علیه نمایشگاه دار دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با مدارکی که دارید علیه انها دادخواست مطالبه وجه دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر او پرداخت نکرد ناچار هستید که فعلا پرداخت و بعدا از او مطالبه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ایران‌خودرو علیه شما اقدام کرد شما نیز می توانید از خریدار مطالبه کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما بر خلاف قرارداد لیزینگ اقدام کردید باید پرداخت کنید و از طرف شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا تمام اقساط را پرداخت نمایید و بعد دادخواست به طرفیت خریدار مطرح نمایید