مشاوره حقوقی رایگان - خودروی لیزینگی

سلام. من سال 87 یک خودرو لیزینگی داشتم بعد خودرو را فروختم و کل مبلغ باقی مانده را به نمایشگاه دار اتومبیل دادم و ایشان قرار شد بقیه کارها را بکند بعد از 5سال فهمیدیم نمایشگاه دار بعلت بدهی در زندان افتاده و پول ماشین را هم پرداخت نکرده هرچه پیگیری کردیم پیدایش نکردیم الان بعد از 13سال ایران خودرو تماس گرفته که شما علاوه بر مبلغ 8تومن قسط 12میلیون هم بدهی دیرکرد دارید من باید چیکار کنم
البته همون سال من یک گواهی محضری با حضور نمایشگاه دار اتومبیل در محضر امضا کردم که کلیه ی کارهای اون ماشین دیگه به من مربوط نمیشه و نمایشگاه دار باید خودش پیگیر باشه الان من چه کنم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر قرارداد لیزینگ بنام شماست باید بپردازید بعد از کسی که پول بهش دادید شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود این موضوع بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قرارداد شرکت لیزینگ به نام چه کسی است اگر به نام شما باشد شما مکلف به پرداخت این مبلغ هستید و بعد می توانید مجددا دادخواست علیه نمایشگاه دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چاره ایی جز پرداخت ندارید بعد از پرداخت علیه نمایشگاه دار شکایت نمایید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

سلام پس از پرداخت، مبالغ پرداختی را از نمایشگاه دار مطالبه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا مبلغ را پرداخت نمایید
و بعد دادخواست مطالبه وجه به طرفیت خریدار اقامه نمایید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
در صورت فروش و تعهد خریدار به پرداخت اقساط ، ایشان قائم مقام شما در پرداخت بدهی میباشد ، منتها در صورت طرح دعوا بر علیه شما ، میبایست اقدام به جلب شخص ثالث ( خریدار) به دادرسی نمایید تا ایشان بعنوان بدهکار محکوم گردند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مبلغ را پرداخت و بعدا از بنگاهی مطالبه کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام اقساط لیزینگ باید شما بپردازید و از نمایشگاه دار مطالبه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شما حق فروش نداشتید و قرارداد لیزینگ بنام شما باقی مانده بوده شما باید پرداخت کنید اما بعد میتوانید از خریدار مطالبه وجه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی شما باید بدوا اقساط را بپردازید و سپس از بنگاه دار مطالبه نمایید

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

اظهارنظر نیاز به بررسی مدارک و مستندات دارد.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

چون خریدار خودرو لیزینگی شما هستید می بایست تمام دنیا و تعهدات مربوط به قرارداد فوق را انجام دهید و شما مسئول هستید می توانید پس از پرداخت به طرفیت نمایشگاه دار مطالبه وجه کنید