مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در فروش خودرو

من چند ماه پیش تو اوج گرونی یه ماشین تو سایت ... دیدم فقط زده بود بی خط و خش ، ولی قیمتش نسبتا خوب بود... وقیتی رفتم گفت یه گلگیر احتمالا رنگ داشته باشه، عقب و جلو پلمپ... بعد از چند ماه یکی از دوستان ماشینو دیده میگه این که کلا دور تا دورش رنگه، بعدشم اینکه گفته جلو پلمپ از داخل کاپوت نشون نمیده و در واقع از زیر جوش خورده بوده ، چون نمایشگاه دار خریدم و خود صاحب سند اومد داخل نمایشگاه و قرارداد بستیم و پولو دادم و سند و... هم کامل به نام خودم انجام شده ، الان که فهمیدم و رفتم بهش گفتم الان میگه من که بهت گفتم دور رنگه در صورتی که داره دروغ میگه و نگفته ، زیر ماشین هم اصلا نگفته بود و من اشتباه کردم کارشناسی نبردم و کلی هم هزینه جهت زیباییش اعم از خرید روکش و لامپ و... کردم ،خلاصه من این ماشین رو خریدم الان فهمیدم چند میلیون ضرر کردم. حالا سوال من اینجاست آیا اصلا کاری از دست من برمیاد چون اگرم شکایت کنم به راحتی همونجوری که قبلا هم گفته میگه گفته بودم بهتون یا اصلا ممکنه زیرش بزنه و بگه خودت اینکارو کردی ، در هر صورت کاری از دست من بعد از گذشت چند ماه بر میاد یا بیخالش بشم و کاری نمیتونم بکنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر دوستانه حل نشود چون چند ماه گذشته امکان اثبات ادعای شما بسیار بعیده