مشاوره حقوقی رایگان - موتور توقیفی

با سلام
حدود سال 89 موتور منو گرفتن بدلیل نداشتن گواهینامه
مدارک موتور کامل هست دارمش
اما مدارک بنام من نیست
اما قولنامه دستی نوشتیم با فروشنده
میشه ازادش کرد ؟
اصلا هستش یا گذاشتن مزایده؟
مدارکش بدرد موتور مزایده ای میخوره؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است راه حل وجود دارد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام ابتدا با در دست داشتن مدارک به بنیاد تعاون نیروی انتظامی مراجعه کنید تا مشخص شود در کدام پارکینگ توقیف هست و آیا مزایده رفته یا خیر. پس از حصول اطمینان از بودن آن، با همین مدارک که فرمودید برای رفع توقیف اقدام کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید از مالک وکالت داشته باشی تا پسش بگیری

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

از مالک وکالت‌نامه بگرید و به پلیس راهور مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر باید وکالتنامه از مالک داشته باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام یا باید مالک باشید یا وکالت داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق مرجع قضایی نسبت به مزایده یا عدم مزایده پیگیری کنید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
زمان طولانی گذشته
از مرکز توقیف کننده پیگیر وجود یا عدم وجود ان شوید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ااز راهور پیگیری کنید سوال شما حقوقی نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای اطلاع از این امر باید از طریق راهور پیگیری نمایید ، برای رفع توقیف نیز اگر وکالت‌نامه دارید می توانید اقدام کنید در غیر اینصورت مالک موتور باید اقدام کند

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با توجه به اینکه مدارک به نام شما نیست با قولنامه دستی نیز نمی توان موتور را از پارکینگ ترخیص کرد و چون از سال 89 موتور شما توقیف شده است به احتمال زیاد تا به حال مزایده گذاشته شده مدارک فعلی موجود در یدشما به درد موتور مزایده ای دیگر نیز نمی خورد چرا که علاوه بر پلاک در هر موتور کدهای روی بدنه موتوروباک هک شده است که با موتور دیگر متفاوت است و ظاهر آن در کارت موتور نیز قید می گردد تااز سوء استفاده های بعدی این چنینی جلوگیری گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از مالک وکالت داشته باشید