مشاوره حقوقی رایگان - تصرف بيش از حد سهم در تقسيم نامه و سند مشاع

من ملکی خریداری کردم دارای سند ملکی مشاع به تعداد 340 سهم (برای همه همین است) که همراه با آن تقسیم نامه تعاونی مسکن همراه با مهر و امضا و مشخص کردن پلاک من در آن مثلا قطعه شماره 60 به قید قرعه. حالا که مهندس نقشه بردار آوردیم سهم همه مالکان که 140 نفر است، شده 300 متر ولی مال من و چند نفر دیگر به خاطر انحنا و ناجور بودن زمین شده 500 متر، من زمینم به دلیل انحنا 3 نبش بهم تقسیم نامه دادن و اگر قرار باشد کمتر شود متراژ آن دو نبش میشود و خلاف تقسیم نامه تعاونی می شود. آیا من صاحب کل آن هستم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بستگی به نظر هیئت مدیره تعاونی مسکن دارد