مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص تاریخ تنظیم قولنامه

سلام و خسته نباشید و با عرض ادب
توقیف مغازه شش دانگ سند دار شخص بدهکار رو گرفتم
بابای شخص بدهکار قولنامه اورده که این مغازه رو پنچ سال پیش خریده و ماله پسرش (شخص بدهکار) نیست و چند تا شاهد ریش سفید داشت
کل قولنامه با کاربن نوشته شده بود حتی امضاها
شماره سریال قولنامه رو برداشتم رفتم بنگاه و پیگیر شدم از بنگاه و واقعا اون شماره سریال قولنامه در بین قولنامه های پنچ ساله پیش یافت شد البته قولنامه اولی که با خودکار نوشته شده اونجا نبود کاغذ قدیمی هست و تاریخ قبل و بعد قولنامه هم ماله پنج سال پیش بود و باهم جور بود
اما اطلاع دقیق دارم که قولنامه تازه نوشته شده چون طرف پسرعموم هست و اطلاع دقیق از برنامه هاش داشتم
حال وضعیتم چطوره میتونم ثابت کنم که قولنامه صوری هست یا خیر با این وضعیت که کاغذ قدیمی هست؟ اگر امکانش هست کمی راهنماییم کنید
اصلا ممکنه واقعا پنچ سال پیش فروخته باشه
با تشکر از راهنمایی هاتون

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید