مشاوره حقوقی رایگان - حق مشرفیت شهرداری

سال 97 منزل مسکونی رو یک میلیارد و سیصد و هشتاد فروختم در حالی که در قولنامه نوشتیم که منزل به بانک بدهکاره و مزایده انجام شده و مشتری در روز مزایده نداشته من وکیل گرفتم و منزل رو از رهن بانک درآوردم البته مبلغ بدهی بانکی رو خریدار داد این پروسه سه سال طول کشید اسفند 1400 از رهن بانک خارج شد ولی در هنگام مراجعه به شهرداری برای تسویه امور شهرداری 20 درصد قیمت به روز ملک ( ملک سال 1400 پنج میلیارد قیمتش شده) رو میخواد الان باید حق مشرفیت رو من پرداخت کنم یا خریدار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟در حالی که ذینفع خریدار بوده .؟؟؟؟؟؟ناگفته نباشه البته تو سال 99 اظهارنامه پشیمانی فروش رو برای فروشنده فرستادم در حالی که آیتم خیار غبن در قولنامه وجود نداره

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی کارشناسی موقعیت مکانی ملک دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام باید دید در مفاد قولنامه چیزی قید شده یا نه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیاز به برسی اوراق و گفت و گوی متقابل دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید مشخص گردد که شما ملک را با چه وضعیتی انتقال داده اید و چه شرطی در قرارداد ذکر شده است و
اصولا خریدار باید حق مشرفیت را پرداخت نماید مگر در مبایعه‌نامه شرط خاصی ذکر شده باشد و