مشاوره حقوقی رایگان - تهمت زدن به بنده بابت حمل و نگهداری مواد و متهم کردن دیگری

سلام و خسته نباشید، از مغازه برادر خانم بنده شیشه و هروئین کشف میکنن و ایشان با آوردن 3تا مطلع و شاهد به دادگاه که 2تا از شاهدها با دستبند و پابند از زندان برای دادن شهادت و یکی دیگه سابقه دار و عملی هست رو آورد و بر علیه من شهادت دادن و بنده رو به 2تا پنج سال حبس و 2تا دومیلیون جریمه نقدی محکوم کردند، و بنده چندبار دادگاه رفتم بعد پرونده رو فرستادن تجدید نظر و حکم محکومیت بنده رو تایید کردند، پرونده من ناقص هستش با توجه به شهادت چندتا آدم معتاد و سابقه دار و حرفهای ضد و نقیضی که در دادگاه زدند و با توجه به بیکفایتی رئیس دادگاه و تکمیل نبودن پرونده بنده را به گناهی که نکرده محکوم کردند، میخواستم از شما راهنمایی بخوام که آیا بنده پرونده رو به دیوان عالی کشور ببرم میتوانند دوباره پرونده رو بررسی کنند یا نه، اگه امکان داره بنده رو راهنمایی کنید، با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

حکم قطعی لازم الاجرا هست و کاری نمیتوانید بکنید.

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
فرصت اعاده دادرسی برای شما وجود دارد با مطالعه دقیق پرونده میتوان اظهارنظر قطعی کرد