مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام. خودرو پراید بنده در ساعت 19:10با یک بز محلی برخورد کرده و یک پای این حیوان شکست و من چون صاحب این حیوان آنجا بود به پلیس اطلاع دادم و پاسگاه محلی چون من را مقصر دید گفت با هم به توافق برسید و چون توافقی صورت نگرفت خودرو من رو توقیف و صورتجلسه تنظیم کرد و چون پنجشنبه بود خودرو من چند روز توقیف شد آیا با توجه به اینکه تصادف منجر به جرح و قتل نشده و من تمامی مدارک رو داشتم و همچنین طبق قانون خلافی دیگر هم نداشتم می توانست این کار رو بکنن یا خیر؟

پاسخ ها :

یک وکیل

چون شاکی داشته اید بله

پرسشگر :

اما با توجه به اینکه بز در شهر رها بوده و باعث خسارت به ماشین هم شده باز هم باید توقیف می شد؟ و مگه نه اینکه از قوانین توقیف خودرو این است که باید منجر به قتل یا جرح شود یا خودرو مورد راهنمایی و رانندگی داشته باشد؟

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم